MARTINS 11 ̊
Pivo je filtrované a nenachádzajú sa v ňom žiadne CHEMICKÉ LÁTKY
DOBA LEŽANIA :
min. 50 dní v ležiackých tankoch
EXTRAKT V PôVODNEJ MLADINE :
11 % hmot.
OBSAH ALKOHOLU :
4,5 % objemu
MARTINS 11 ̊– tmavý ležiak, vyrábaný remeselným spôsobom, kde sa kladie dôraz na dodržiavanie biologického postupu varenia piva založeného na používaní iba prírodných surovín.
Pri výrobe požívame výhradne iba štyri suroviny.
Pri výrobe požívame výhradne iba štyri suroviny.
MARTINS 11 ̊
Pivo je filtrované a nenachádzajú sa v ňom žiadne CHEMICKÉ LÁTKY
DOBA
LEŽANIA :
min. 50 dní v ležiackých tankoch
EXTRAKT V PôVODNEJ MLADINE :
11% hmot.
OBSAH ALKOHOLU :
4,6 objemu
MARTINS 11 ̊– svetlé výčapné pivo, vyrábané remeselným spôsobom, kde sa kladie dôraz na dodržiavanie biologického postupu varenia piva založeného na používaní iba prírodných surovín.
Pri výrobe požívame výhradne iba štyri suroviny.
Pri výrobe požívame výhradne iba štyri suroviny.
zloženie
1. VODA (aqua)
Priamo z nášho vrtu bez chlóru.
2. SLAD (brasii)
Výhradne vyrobený zo sladovníckeho jačmeňa. Nepoužívame kukuricu, ryžu, zemiakový škrob, nepridávame žiadny cukor. Pri varení používame dva druhy sladov (svetlý slad plzenského typu, karamelový slad).
3. CHMEĽ (humulus lupulus)
Výhradne používame české odrody chmeľov, nepoužívame chmeľové extrakty.
4. KVASINKY (fermentum)
Používame tekuté kvasinky s jemne chlebovou príchuťou, vhodné pre spodné kvasenie ležiakov.