MARTINS 12 ̊

Čapák v KEG sudoch

Pivo je filtrované a nenachádzajú sa v ňom žiadne CHEMICKÉ LÁTKY

DOBA LEŽANIA :

min. 40 dní v ležiackých tankoch

EXTRAKT V PôVODNEJ MLADINE :

12 % hmot.

OBSAH ALKOHOLU :

4,8 % objemu

MARTINS 12 ̊– pivo svetlý ležiak, vyrábané remeselným spôsobom, kde sa kladie dôraz na dodržiavanie biologického postupu varenia piva založeného na používaní iba prírodných surovín.

zloženie

1. VODA (aqua)

Priamo z nášho vrtu bez chlóru.

2. SLAD (brasii)

Výhradne vyrobený zo sladovníckeho jačmeňa. Nepoužívame kukuricu, ryžu, zemiakový škrob, nepridávame žiadny cukor. Pri varení používame dva druhy sladov (svetlý slad plzenského typu, karamelový slad).

3. CHMEĽ (humulus lupulus)

Výhradne používame české odrody chmeľov, nepoužívame chmeľové extrakty.

4. KVASINKY (fermentum)

Používame tekuté kvasinky s jemne chlebovou príchuťou, vhodné pre spodné kvasenie ležiakov.

“Pivo Martins je biologické,
nie toxické.”